Ali lahko uživanje Quvital Forte vpliva na povečanje telesne teže?

V izdelku Quvital Forte v tekoči obliki je prisoten tudi sladkor, vendar so količine tako majhne, da nimajo večjega vpliva na dodaten vnos kalorij (8,6 kcal na pol žličke).

V čem se Quvital razlikuje od drugih prehranskih dopolnil, ki vsebujejo koencim Q10?

Izdelki Quvital vsebujejo inovativno vodotopno obliko koencima Q10 s klinično dokazano povečano biorazpoložljivostjo. To pomeni, da lahko človeško telo Q10 v takšni obliki mnogo lažje absorbira – tudi do 4-krat bolje v primerjavi z običajnim Q10 in 2-krat bolje v primerjavi z oljnimi kapsulami.


Kakšna je razlika med žitnimi betaglukani in betaglukani iz kvasovk?

Betaglukani so naravni polisaharidi, najdemo pa jih v trdnem ovoju žit, celični steni kvasovk in celičnih stenah gliv. Med seboj se razlikujejo po svojem namenu, zato je zelo pomembno, da prave betaglukane uporabimo za pravi namen. Betaglukani iz žit so namenjeni zmanjševanju koncentracije LDL-holesterola v krvi. Najdete jih v Valensovi Ječmenovi moki. Valens Imunofit® pa vsebuje betaglukane, izolirane iz kvasovk, ki v kombinaciji z vitaminom C sodelujejo pri odzivu imunskega sistema.

Ali lahko tablete Imunofit in Imunofit Junior jemljete dalj časa?

Lahko, saj neželenih pojavov tudi pri kroničnem uživanju v mnogo višjih odmerkih ni bilo opaženo. Jemanje izdelkov Imunofit je povsem varno.

Je v kakšnih primerih potrebna previdnost pri jemanju izdelkov Imunofit?

Previdnost se svetuje pri tistih, ki jemljejo imunosupresivna zdravila. Nosečnice in doječe matere pa naj se pred jemanjem posvetujejo s svojim zdravnikom.

V čem se Imunofit razlikuje od drugih prehranskih dopolnil s podobnim namenom?

Tablete Imunofit vsebujejo inovativno vodotopno obliko koencima Q10 s klinično dokazano izjemno absorpcijo.

Imunofit Junior v tekoči obliki za otroke pa vsebuje najvišjo koncentracijo naravnih betaglukanov na slovenskem tržišču, kar dvojni odmerek v primerjavi s podobnimi izdelki.