Ker je napočil skrajni čas, da tudi naša spletna trgovina vstopi v 21. stoletje, smo v Valensu uvedli plačevanje preko Paypala, ki tudi neregistriranim uporabnikom omogoča enostavno plačevanje s kreditno kartico.

Kaj je Paypal?

Paypal je spletni posrednik med kupcem in prodajalcem in predstavlja najpogosteje uporabljen način spletnega plačevanja. Omogoča izjemno enostavno plačevanje za registrirane uporabnike, neregistriranim uporabnikom pa ponuja možnost hitrega plačila tudi zgolj s kreditno kartico. Takšen način plačevanja je popolnoma varen in enostaven in verjamemo, da bomo s tem izboljšali tudi vašo uporabniško izkušnjo. 

Plačevanje za registrirane uporabnike Paypala

Vsem že registriranim uporabnikom je način plačevanja preko Paypala verjetno dobro znan, za vse ostale pa nekaj osnovnih napotkov, ki vam bodo v pomoč pri nakupovanju v Valensovi spletni tgovini:

  • Pred zaključkom naročila na naši spletni strani izberete možnost plačila s Paypalom in potrdite s klikom na gumb nadaljujte na Paypal.
  • S klikom ste preusmejeni na Paypalovo vstopno stran, kjer vpišete svoje uporabniško ime in geslo.
  • Potem izberete le še plačilno sredstvo (Paypalova bilanca ali kreditna kartica, ki je povezana z vašim računom) in dokončate plačilo s klikom na gumb pay now (plačaj zdaj).
  • Vaše naročilo in plačilo sta tako v nekaj preprostih korakih končana.

Plačevanje za neregistrirane uporabnike

Neregistrirani uporabniki Paypala lahko enostavno plačujete s plačilno kartico in koraki plačila so podobni:

  • Pred zaključkom naročila boste s klikom na gumb nadaljujte na Paypal preusmerjeni na Paypalovo vstopno stran, kjer izberete gumb pay with credit card (plačajte s kreditno kartico).
  • Na naslednji strani vnesete svoje podatke in podatke svoje kreditne kartice. Kartice, s katerimi je mogoče plačevati, so Visa, American Express, MasterCard in Discover.
  • Plačilo potrdite s klikom na gumb pay now (plačaj zdaj) in vaše plačilo bo uspešno zaključeno.

Po uspešnem plačilu boste na elektronski naslov prejeli vse informacije o naročilu in dostavi. Za dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo na info@valens.si ali na telefonski številki  05 933 40 22. Več o naročilih, postopkih obveščanja in ravnanjem z vašimi osebnimi podatki si lahko preberete tudi tukaj.

Želimo vam prijeten in enostaven nakup!