Prišel je tisti čas v letu, ko ima naš imunski sistem največ »dela« – naše telo brani pred napadi iz okolja, ki so prav v tem obdobju najbolj pogosti in najbolj agresivni. Ker hitro lahko pride do preobremenjenosti sistema, je prav, da našemu obrambnemu mehanizmu priskočimo na pomoč.

Za svoje normalno delovanje tudi imunski sistem potrebuje vitamine in minerale in v času povečanih možnosti za okužbe je zato zelo pomembno, da svoj imunski sistem ves čas »hranimo« s snovmi, ki podpirajo njegovo delovanje. Znano je, da imata pri delovanju imunskega sistema vlogo vitamina C in D, njegovo delovanje pa spodbujajo tudi druge snovi, npr. cink in betaglukan.

Betaglukani so naravni polisaharidi oz. sladkorji, ki jih uvrščamo med vlaknine. Naše telo jih prepozna kot tujek, zaradi česar se aktivira tudi naš imunski sistem.

Prav kombinacije zgornjih snovi vsebujejo Valensovi izdelki za krepitev imunskega sistema. V naši ponudbi najdete 3 izdelke z betaglukanom, vitaminom C in vitaminom D.

Katerega pa izbrati zase in za svoje najbližje?

Imunofit Natur kapsule

Imunofit Natur kapsule so 100 % naravno prehransko dopolnilo za krepitev imunskega sistema. Izdelek ima visoko vsebnost vrhunskega betaglukana naravnega izvora, vitamin C, vitamin D in vodotopno obliko koencima Q10 z dokazano izjemno absorpcijo.

Izdelek je primeren za vse odrasle, vsebuje le preverjene sestavine v varnih koncentracijah, pakiran pa je v stekleni, naravni prijazni embalaži!

Ena kapsula na dan odžene “tegobe” stran!

Imunofit Junior tekočina

Imunofit Junior je tekoče prehransko dopolnilo z visoko vsebnostjo betaglukana, vitaminom C, vitaminom D in cinkom. Izdelek je primeren za otroke od dopolnjenega 3. leta dalje. Imunofit Junior vsebuje odlično naravno aromo jabolka, ki ga otroci naravnost obožujejo.

Izdelki linije Imunofit so med cenovno najbolj ugodnimi in najbolj učinkovitimi na trgu glede na vsebnost betaglukanov in drugih pomembnih sestavin. Priporočamo jih predvsem v obdobju največjega tveganja za razne okužbe, pa tudi v času psihofizičnih obremenitev.

Sirup Imunček

Posebnost Imunčka je v dejstvu, da je izdelek primeren že od dopolnjenega 1. leta dalje. Imunček namreč ne vsebuje konzervansov, je 100 % naraven in vsebuje le sestavine iz naravnih virov. Vsebuje med (zaradi katerega ga ne priporočamo mlajšim otrokom) in naravno aromo jabolka, kar ustvarja okus, ki ga otroci obožujejo!

Izdelek vsebuje betaglukan ter vitamin D, vitamin C in cink, ki imajo vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema.

Otroci zaradi Imunčka komaj čakajo trenutek v dnevu, ko dobijo svoj odmerek »zdravja«!

Izdelke z betaglukani najdete v vseh lekarnah po Sloveniji in v naši spletni trgovini.