V Valensu se že nekaj časa spogledujemo z novo linijo izdelkov in zdaj je končno tu. Ekskluzivno v naši spletni trgovini odslej najdete linijo 100% pure z izdelki v prahu, ki vsebujejo 100 % čiste sestavine in so brez dodatkov. Za začetek je na voljo trojček prehranskih dopolnil z vitaminom C, magnezijem in kalcijem v prahu.

100 % pure, vegan in prijazni do okolja 

Poleg tega, da izdelki ne vsebujejo aditivov v obliki arom, konzervansov, sladkorja ipd., so vsi izdelki povsem primerni tudi za vegane. Ustvarjeni pa so bili tudi z mislijo na okolje: pakirani so v naravi prijazni, stekleni embalaži in nimajo dodane plastične dozirne žličke. Njihova uporaba je kljub temu enostavna, omogočajo pa tudi prilagojeno doziranje glede na vaše potrebe.

Komu so namenjeni?

Linija 100% pure je namenjena vsem, ki vedo, da njihovo telo v določenih obdobjih potrebuje “dodatno pomoč” v obliki prehranskih dopolnil. Zaradi njihove sestave so še posebej dobrodošli za vse, ki cenijo čiste izdelke brez dodatkov, konzervansov ipd.

Valens Vitamin C

Za 120 dni

18.90 € (0,16 €/dan)

Valens Vitamin C je popolnoma naravno prehransko dopolnilo v obliki prahu. Vsebuje le izvleček šipka kot naravni vir vitamina C in je brez drugih dodatkov. Izdelek v priporočenem dnevnem odmerku (1/4 čajne žličke) vsebuje kar 500 mg vitamina C, kar je količina, ki se običajno svetuje v obdobju povečanih potreb. Varni in zdravju koristni so tudi višji odmerki vitamina C (do 1000 mg), zato pri uporabi našega izdelka ni skrbi za predoziranje. Priprava je enostavna: prah vmešate v vodo ali drugo brezalkoholno negazirano pijačo in napitek spijete takoj po pripravi.

Priporočamo:

 • v obdobjih povečanih možnosti za okužbe
 • ob povečani izpostavljenosti stresu
 • ob jemanju prehranskih dopolnil z železom
 • kadilcem
 • športnikom (po aktivnosti)

Valens Magnezij

Za 60 dni 

17.90 € (0,30 €/dan)

Valens Magnezij je prehransko dopolnilo v obliki prahu s čistim magnezijevim citratom – organsko obliko magnezija, ki se absorbira bolje od anorganskih oblik. Izdelek ne vsebuje drugih dodatkov. V priporočenem dnevnem odmerku (1/2 čajne žličke) vsebuje 250 mg magnezija, oblika prahu pa omogoča tudi prilagojeno doziranje glede na posameznikove potrebe. Varni in zdravju koristni so tudi višji odmerki magnezija (do 375 mg), zato pri uporabi našega izdelka ni skrbi za predoziranje. Priprava je enostavna: prah vmešate v vodo ali drugo brezalkoholno negazirano pijačo in napitek spijete takoj po pripravi.

Priporočamo:

 • starejšim, nosečnicam, doječim materam
 • športnikom oz. fizično aktivnim osebam
 • vsem z znaki pomanjkanja (npr. krči)
 • vsem z neurejeno prebavo
 • v obdobjih pospešene rasti

Valens Kalcij

Za 50 dni 

16.90 € (0,33 €/dan)

Valens Kalcij je prehransko dopolnilo v obliki prahu s čistim kalcijevim karbonatom, enim od najbogatejših virov elementarnega kalcija. Izdelek ne vsebuje drugih dodatkov. V priporočenem dnevnem odmerku (1 čajna žličke) vsebuje 800 mg kalcija, oblika prahu pa omogoča tudi prilagojeno doziranje glede na posameznikove potrebe. Varni so tudi višji odmerki kalcija (do 2 g), zato pri uporabi našega izdelka ni skrbi za predoziranje. Priprava je enostavna: prah vmešate v vodo ali drugo brezalkoholno negazirano pijačo in napitek spijete takoj po pripravi.

Priporočamo:

 • starejšim ljudem
 • otrokom in najstnikom v obdobjih pospešene rasti
 • vsem, ki se načrtno izogibajo mleku in mlečnim izdelkom
 • ženskam v menopavzi

Izdelki linije 100% pure so ekskluzivno na voljo le v naši spletni prodajalni: