Novo: MenoAssist

Za kakovostno življenje v obdobju menopavze!

V podjetju Valens k liniji popolnoma naravnih izdelkov dodajamo Valens MenoAssist Natur, prehransko dopolnilo za ženske v menopavzi. Izdelek je namenjen lajšanju nekaterih simptomov menopavze, ki so posledica pomanjkanja hormona estrogena. Vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine, ki so primerne za redno, neprekinjeno jemanje.

 

Valens MenoAssist Natur kapsule

Valens MenoAssist Natur je 100 % naravno prehransko dopolnilo v obliki kapsul, ki je namenjeno ženskam v obdobju menopavze. Vsebuje standardizirani naravni izvleček hmelja Luprenol®, ki dokazano pomaga pri pomirjanju in blaženju nekaterih simptomov menopavze, predvsem vročinskih oblivov. Hmelj je naravni vir fitoestrogena 8-PN z dokazano visoko aktivnostjo, ki predstavlja varnejšo alternativo hormonski terapiji. Valens Menoassist Natur vsebuje tudi Cultavit®, moko ajdovih kalčkov, ki je naravni vir celotnega spektra vitaminov skupine B, ter izvleček melise, ki pomaga pri pomirjanju in izboljšanju spanca.

Komu priporočamo Valens MenoAssist Natur?

Izdelek priporočamo ženskam v obdobju menopavze, ki se soočajo z različnimi simptomi, kot so nespečnost, vročinski oblivi, razdražljivost ipd. Izdelek predstavlja povsem naravno pomoč v obdobju menopavze in je zato primeren za dolgotrajno oz. redno in neprekinjeno jemanje. Namenjen je vsem, ki želijo kakovostno življenje tudi v obdobju menopavze.