Sijoča koža ter lepi lasje in nohti so najlepši in najbolj dragoceni “modni dodatki” na ženski. V Valensu želimo, da bi bili vsi zadovoljni in srečni v svoji koži, zato smo razvili linijo beauty izdelkov, ki vsebujejo skrbno izbrane, stateške učinkovine, ki klinično dokazano prispevajo k lepši koži, lasem in nohtom.

Valens Kolagen Premium – pinakolada

Valens Kolagen Premium vsebuje mešanico vrhunskega hidroliziranega kolagena, vodotopnega koencima Q10 in drugih izbranih sestavin (cink, selen, vitamina A in C), ki prispevajo k lepši koži ter zdravim nohtom in lasem.

Poleg tega, da imajo posamezne učinkovine ogromno dokazov o pozitivnih učinkih, smo učinkovitost izdelka preverjali tudi sami. Klinična študija je potrdila, da redno jemanje koencima Q10 in kolagena prispeva k lepši, bolj sijoči koži z manj gub. 

Izdelek v črni embalaži vsebuje naravne arome jaolka, kokosa in ananasa in ima odličen okus pinakolade.

Valens Kolagen Premium – višnja

Vsak ima svoj okus – zato smo v Valensu razvili novo različico izdelka, tokrat z odličnim okusom višnje in vanilje.

Izdelek v rdeči embalaži vsebuje enake učinkovine kot “originalen izdelek” in je klinično dokazano učinkovit!

kolagen

Valens Premium Ceramidi

Ceramidi so – kot kolagen in Q10 – telesu lastna snov, ki skrbi za zdravo kožno bariero, najbolj zunanji sloj kože. Ker je prav kožna bariera najbolj na udaru, ceramidi pomagajo pri njeni obnovi in poskrbijo, da je naša koža lepša, bolj sijoča, elastična in navlažena.

Priporočamo jih vsem, še posebej tistim s suho kožo in še posebej v hladnem delu leta – pozimi in jeseni.

Premium Ceramidi vsebujejo kakovostne rastlinske ceramide v kombinaciji s koencimom Q10. Izdelek v obliki ustnega pršila ima odličen okus manga. 

Valens Vegan Collagen Booster

“Kolagen”, ki ni kolagen. Je pa primeren za vegane in vse tiste, ki iz različnih razlogov ne želite uživati ribjega kolagena. Namenjen je spodbujanju nastajanja telesu lastnega kolagena.

Poleg vitaminov in mineralov (enakih, kot jih vsebuje naš Valens Kolagen Premium) vsebuje kombinacijo izbranih aminokislin, ki so osnovni gradniki vseh beljakovin in iz katerih naše telo “sestavi” lasten kolagen. Da bi se čim bolj približali sestavi kolagena, Valens Collagen Booster vsebuje kar 6 aminokislin v ustreznih razmerjih in sicer glicin, prolin, hidroksiprolinglutaminska kislina, arginin in lizin.

Poleg tega vsebuje tudi Q10Vital, posebno vodotopno obliko koencima Q10 z dokazano izjemno absorpcijo in učinkom na kožo. Prispeva namreč k lepši, bolj gladki in bolj elastični koži. Dodani so še ceramidi Ceramides, ki prispevajo k bolj zdravi kožni barieri.

Valens Kolagen v prahu

Za tiste, ki prisegate na čiste dodatke brez dodatkov, smo v ponudbo dodali tudi Valens Kolagen v prahu. Vsebuje le 100 % čisti hidroliziran ribji kolagen znamke Naticol, ki velja za enega najboljših na trgu. Njegovo učinkovitost dokazujejo klinične študije, pa tudi naši uporabniki, ki izdelek redno kupujejo in navdušeno uporabljajo.

Prah lahko vmešate v vodo, sok ali druge napitke. Lahko pa ste pri pripravi tudi bolj izvirni – vmešajte ga v smoothie, kavo, spenjeno mleko, čaj ali ga vmešajte v maso za pecivo, palačinke ipd.

Izdelek je zaradi svoje sestave primeren tudi za nosečnice in doječe matere.