Sijoča koža ter lepi lasje in nohti so najlepši in najbolj dragoceni “modni dodatki” na ženski. V Valensu želimo, da bi bili vsi zadovoljni in srečni v svoji koži, zato smo razvili linijo beauty izdelkov, ki vsebujejo skrbno izbrane, stateške učinkovine, ki klinično dokazano prispevajo k lepši koži, lasem in nohtom.

Valens Kolagen Premium – pinakolada

Valens Kolagen Premium vsebuje mešanico vrhunskega hidroliziranega kolagena, vodotopnega koencima Q10 in drugih izbranih sestavin (cink, selen, vitamina A in C), ki prispevajo k lepši koži ter zdravim nohtom in lasem.

Poleg tega, da imajo posamezne učinkovine ogromno dokazov o pozitivnih učinkih, smo učinkovitost izdelka preverjali tudi sami. Klinična študija je potrdila, da redno jemanje koencima Q10 in kolagena prispeva k lepši, bolj sijoči koži z manj gub. 

Izdelek v črni embalaži vsebuje naravne arome jaolka, kokosa in ananasa in ima odličen okus pinakolade.

Valens Kolagen Premium – višnja

Vsak ima svoj okus – zato smo v Valensu razvili novo različico izdelka, tokrat z odličnim okusom višnje in vanilje.

Izdelek v rdeči embalaži vsebuje enake učinkovine kot “originalen izdelek” in je klinično dokazano učinkovit!

kolagen

Valens Premium Ceramidi

Ceramidi so – kot kolagen in Q10 – telesu lastna snov, ki skrbi za zdravo kožno bariero, najbolj zunanji sloj kože. Ker je prav kožna bariera najbolj na udaru, ceramidi pomagajo pri njeni obnovi in poskrbijo, da je naša koža lepša, bolj sijoča, elastična in navlažena.

Priporočamo jih vsem, še posebej tistim s suho kožo in še posebej v hladnem delu leta – pozimi in jeseni.

Premium Ceramidi vsebujejo kakovostne rastlinske ceramide v kombinaciji s koencimom Q10. Izdelek v obliki ustnega pršila ima odličen okus manga.