Sinbiotiki za dojenčke in otroke Valens BibaBiotik

V Valensu se dobro zavedamo, kako pomembna je črevesna flora in kakšen vpliv ima na zdravje in dobro počutje v vseh obdobjih življenja. Ravnovesje črevesne flore je še posebej pomembno v zgodnjem otroštvu. Zato v našo ponudbo dodajamo novost: sinbiotiki za dojenčke in otroke Valens BibaBiotik. 100 % naravne kapljice, ki so namenjene vzpostavitvi ravnovesja blagodejnih bakterij v črevesju.

Sinbiotiki* za dojenčke in otroke Valens BibaBiotik kapljice vsebujejo dva seva mlečnokislinskih bakterij, Lactobacillus rhamnosus GG in Lactobacillus reuteri. Seva sta bila izbrana na podlagi številnih kliničnih študij, ki dokazujejo učinkovitost pri dojenčkih in otrocih. Kombinacija obeh sevov dokazano izboljša znake gastrointestinalnih težav. Na primer krčev in kolike, zmanjša pa tudi pogostost joka in razdražljivost. Izdelek vsebuje tudi vitamin D3, ki je izredno pomemben za delovanje imunskega sistema ter normalen razvoj kosti in zobovja. Valens BibaBiotik vsebuje tudi prebiotike, vlaknine, ki pospešujejo rast in aktivnost koristnih bakterij.

Kapljice so popolnoma naravne, ne vsebujejo konzervansov in drugih dodatkov. Primerne so že za novorojenčka od 2. tedna starosti. Ker razvoj črevesja in izgradnja mikroflore lahko povzročata krče, kolike in druge prebavne težave, kapljice še posebej toplo priporočamo za dojenčke, ki jih pestijo omenjene težave.

*Izraz sinbiotik označuje izdelke s kombinacijo mikrobioloških kultur in prebiotikov, snovi ki jih mikroorganizmi uporabljajo za hrano in imajo zdravstveni učinek na gostitelja.

sinbiotiki za dojenčke in otroke Valens BibaBiotik