Žensko zdravje

V Valensu smo za ženske v različnih življenjskih obdobjih in okoliščinah razvili posebno linijo izdelkov. Vsebujejo klinično testirane učinkovine v skrbno izbranih razmerjih, ki dokazano podpirajo žensko zdravje. Vabimo vas k branju našega Vodiča po izdelkih za ženske.

Valens Super železo

Izdelek s tekočim železom, namenjen vsem s pomanjkanjem železa v krvi. To je še posebej pogosto pri ženskah v rodni dobi (zaradi izgube krvi med menstruacijo), nosečnicah (zaradi podvojenih potreb po prehranskem vnosu železa) in porodnicah in doječih materah. Valens Super železo je primerno prav za vse omenjene skupine, uživajo pa ga lahko tudi starejši in otroci od 3. leta naprej.

Tekočina ima prijeten okus naravnih sadnih in zelenjavnih sokov in naravne arome pomaranče. Poleg posebne oblike železa Ferrochel, ki se dokazano odlično absorbira in ne povzroča prebavnih težav (zaprtje, bolečine …) vsebuje še druge, skrbno izbrane učinkovine, ki podpirajo delovanje železa in povečujejo njegovo absorpcijo.

Valens Lady kapsule

Uporaba kontracepcijskih tabletk lahko povzroči izčrpanje nekaterih pomembnih hranil v telesu. Ker je tovrstna oblika kontracepcije med mladimi vse bolj razširjena, smo v Valensu razvili kapsule za “povrnitev” teh hranil. Vsebujejo točno določene količine izbranih hranil, ki jih najpogosteje primanjkuje uporabnicam KT. Med njimi so minerali (selen, cink), vitamini (B vitamini, vitamina E in C) in antioksidanti (koencim Q10).

Kapsule smo obogatili še z naravnim izvlečkom vinske trte, ki pomaga pri ohranjanju telesne teže in zmanjševanju celulita.

Izdelek lahko uporabljajo vse ženske, ki želijo poskrbeti za svoje dobro počutje in vitalnost.

Valens Lady za uporabnice kontracepcijske tabletke

Valens MenoAssist Natur

Zaradi hormonskih sprememb oz. predvsem sprememb v količini hormona estrogena se ženske v obdobju klimakterija soočajo z različnimi težavami. Med t.i. simptomi menopavze so najpogostejše valunge oz. vročinski oblivi, pojavlja pa se še četica drugih znakov (npr. spremembe v razpoloženju, nespečnost, izpadanje las, suha koža, nihanje telesne teže …).

Valens MenoAssist, 100 % naravne kapsule so namenjene lajšanju nekaterih simptomov menopavze, predvsem vročinskih oblivov. Vsebujejo enega od najmočnejših rastlinskih fitoestrogenov, ki v telesu deluje kot oz. oponaša estrogen. Fitoestrogen 8-PN iz izvlečka hmelja je tudi klinično dokazano učinkovit pri lajšanju vročinskih oblivov.

Kapsule vsebujejo tudi moko ajdovih kalčkov, ki je naravni vir celotnega spektra B vitaminov. Ti so za ženske v menopavzi še posebej pomembni, saj uravnavajo delovanje hormonov, prispevajo k normalni psihološki funkciji in imajo vlogo tudi pri zdravju kože, las in nohtov. 

Izdelek je obogaten še z naravnim izvlečkom melise, ki prispeva k pomirjanju in promociji spanca.

Valens Inozitol

Prehransko dopolnilo s 100 % čistim inozitolom v prahu. Vsebuje 2 obliki inozitola – mio-inozitol in D-kiro-inozitol v posebnem razmerju (40:1), ki je najučinkovitejše

Inozitol

Valens Kalcij

Prehransko dopolnilo s 100 % čistim kalcijevim karbonatom v prahu. Kalcij je ključni gradnik zdravih kosti in najbolj zastopan mineral v telesu. Ustrezna preskrbljenost s kalcijem je pomembna v vseh življenskih obdobjih, še posebej v zgodnjem otroštvu oz. v obdobju intenzivne rasti in razvoja.

Ker hormonske spremembe vplivajo tudi na absorpcijo in metabolizem kalcija, so zadostne količine še posebej pomembne pri ženskah v menopavzi. 

Valens D-manoza

Prehransko dopolnilo s 100 % čisto D-manozo v visokem odmerku (3000 mg). Eno pakiranje zadostuje za kar 25 dni, zaradi česar gre za enega od najugodnejših izdelkov z D-manozo na trgu.

Ker gre za naravno, telesu lastno učinkovino, ki se nahaja tudi v sadju, je uporaba Valens D-manoze povsem varna. Lahko se jo uporablja tudi preventivno.

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

Post comment