Neješčnost ali izguba apetita je težava, ki je najpogostejša pri majhnih otrocih in starejših, bodisi zaradi bolezni, neuravnotežene prehrane ali drugih vzrokov. Zaradi prenizkega vnosa lahko vodi v pomanjkanje esencialnih hranil, ki so nujno potrebna za normalno delovanje človeškega telesa. Zato smo v Valensu razvili sirup za apetit za otroke in odrasle.

Valens Pro Apetit je tekoče prehransko dopolnilo za spodbujanje apetita. Namenjeno je otrokom od 3. leta starosti in odraslim, ki imajo pomanjkanje teka in posledično nezadosten vnos hranil. Izdelek vsebuje esencialno aminokislino lizin, naravni izvleček grenkega pomarančevca, ki spodbuja apetit, ter naravni izvleček artičoke, ki blagodejno vpliva na prebavo. Obogaten je še z matičnim mlečkom ter izbranimi vitamini skupine B, ki vplivajo na povečanje apetita. Pantotenska kislina (B5), vitamin B6, prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, folna kislina in vitamin B12 pa prispevata tudi k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Zaradi skrbno izbranih sestavin je Valens Pro Apetit primeren za vse generacije. Sirup za apetit lahko uživate redno v obdobju neješčnosti. Kombinacija medu in naravne arome češnje tekočini daje odličen okus, ki ga obožujejo tudi otroci.