Vnetje mehurja je zelo pogosta težava, s katero se srečuje večina žensk. Ponavljajoča vnetja mehurja so še posebej pogosta pri ženskah v rodni dobi, a se pojavljajo tudi v menopavzi. V izogib težavam mnogi posegajo po naravnih učinkovinah, kot so denimo čaji iz različnih zelišč in brusnice.

Slednje so bogat vir D-manoze, ki se nahaja še v mnogih drugih vrstah sadja, npr. jabolkih in breskvah, pa tudi v brezi, palmovem olju, koruzi itd. Prav D-manozo iz koruze vsebuje naš izdelek Valens D-manoza, ki zaradi čistosti surovine sodi v linijo 100 % pure. 

Valens D-manoza je prehransko dopolnilo v prahu, ki vsebuje 100 % čisto D-manozo iz naravnega, rastlinskega vira (koruza). Izdelek ne vsebuje drugih dodatkov in je tako del naše linije izdelkov 100% pure. 

D-manoza je enostaven sladkor, ki se naravno nahaja v nekaterih vrstah sadja in zelenjave, npr. v brusnicah, ki jih povezujemo z zdravjem sečil. V zadnjem času je predmet mnogih raziskav, ki dokazujejo njeno učinkovitost.

Izdelek je zaradi svoje čiste sestave primeren tako za preventivno uporabo (tudi po spolnem odnosu) kot pomoč pri lajšanju težav. Priporočen dnevni odmerek je 1 čajna žlička prahu, kar pomeni kar 3000 mg D-manoze.

Valens D-manoza je pakirana je v okolju prijazni, stekleni embalaži in nima dodane plastične dozirne žličke. Uporaba izdelka je kljub temu enostavna, omogoča pa tudi prilagojeno doziranje glede na vaše potrebe.

Prehransko dopolnilo Valens D-manoza lahko uporabljate preventivno ali kot pomoč pri lajšanju težav.