Foto natečaj

Deli svoj Valens foto utrinek

Prifotkaj si popust ali osvoji eno izmed privlačnih nagrad

 • 20 % popust za vsako* fotografijo

  Pošlji nam fotografijo ali video z izdelkom Valens in podarimo ti enkratno, personalizirano kodo za 20 % popust na celoten nakup!

  * S pošiljanjem fotografij se strinjaš s pogoji foto natečaja. Navodila za fotografijo, ki ustreza pogojem, najdeš spodaj. 

 • Darilni bon v vrednosti 40 €!

  Vsak teden bomo izbrali »fotko tedna«, ki jo bomo objavili na naših družbenih omrežjih. Avtorji prejmejo darilni bon v vrednosti 40 € za nakup v naši spletni trgovini!

 • Celoletna zaloga tvojega najljubšega izdelka

  Ob koncu nagradne igre (31. 8.) bo Valensova tričlanska žirija izbrala »naj fotko poletja«, katere avtor bo prejel celoletno zalogo svojega najljubšega izdelka!

Poletni natečaj

Pogoji za ustreznost fotografije

Edini pogoj, da prejmete 20 % popust, je, da nam pošljete fotografijo Valensovega izdelka, na kateri je vključen vsaj en dodaten motiv, npr. del telesa, hišni ljubljenček, rastlina ali zanimivo ozadje.

Kreativnost se izplača!

 • Fotografiraj se z Valensovim izdelkom, pri čemer je viden večji del telesa.  Simpatičen nasmeh, nevsakdanja poza ali kakšna druga izvirna postavitev lahko povečajo tvoje možnosti za boljšo nagrado!
 • Izkoristi dopustniško vzdušje: morje, plaža, travniki, hribi ali pa tudi kakšna zanimiva lokacija v mestu so izvirni elementi, kamor lahko vključiš svoj najljubši Valensov izdelek.
 • Se tvoja dnevna rutina prične z dobrim zajtrkom, v katerega vključiš Valensov izdelek? Odlično vzdušje za dobro fotko.
 • Tvoje fotografije naj bodo kreativne, ne glede na to, ali si doma, na dopustu ali pa že v post-dopustniškem obdobju. Nenazadnje nas Valensovi izdelki največkrat razvajajo prav doma.
 • In še zadnji namig: tvojo možnost osvojitve glavne nagrade bo povečala zanimiva, tudi še tako kratka video vsebina.

Pogoji nagradne igre

 • Pošiljanje fotografij in soglasje

  Fotografijo nam od 1.-31. avgusta lahko pošljete po elektronski pošti na naslov novice@valens.si, v zasebno sporočilo na Instagramu (@valens_health) ali na Facebooku (@ValensSLO).

  S pošiljanjem fotografij soglašate z objavo na družbenih omrežjih podjetja Valens (Instagram, Facebook, Tiktok) in uporabo fotografij v promocijske namene.

 • Subjektivni izbor

  Žirijo predstavljajo 3 zaposleni iz podjetja Valens. Izbor fotografij za objavo in prejem nagrad je subjektiven. Pogoj za podelitev glavne nagrade je soglasje vseh treh članov žirije. Pridružujemo si pravico, da v primeru ocene, da nobena prejeta fotografija ali video vsebina ne zadošča subjektivnim kriterijem žirije, glavna nagrada ne bo podeljena.

 • Prejem nagrad

  Kupon za 20 % popust vam bomo poslali v roku 24 ur po prejemu fotografije, o uvrstitvi v ožji izbor in prejemu darilnega bona v vrednosti 40 € pa vas bomo obvestili kadarkoli do konca avgusta. Glavni nagrajenci bodo o prejemu nagrad obveščeni najkasneje v roku enega tedna od žrebanja*.

  *Za vse obveznosti bo poskrbel Valens. Podrobnosti bomo z glavnim nagrajencem uskladili po razglasitvi, v zasebnem IG ali FB pogovoru oz. po elektronski pošti.

Se fotkamo!

Zasebno Instagram sporočilo (@valens_health)
Zasebno Facebook sporočilo (@valensSLO)

Nagradna igra traja od 1. 8. do vključno 31. 8. 2023.