Linija Imunofit predstavlja inovativna prehranska dopolnila s kombinacijo naravnih betaglukanov in drugih aktivnih sestavin, ki jih v jesensko-zimskem obdobju težko zagotovimo s prehrano. Ključni prednosti prehranskih dopolnil Imunofit sta najmočnejša vsebnost betaglukanov med izdelki na slovenskem tržišču in posebna oblika betaglukanov, izoliranih iz kvasa, za katere je bila dokazana povečana biološka aktivnost.

 

Kombinacija betaglukana, vitamina C, vitamina D in cinka za otroke

Izdelku Imunofit Junior, ki ga odlikuje zelo visoka koncentracija betaglukanov (kar 100 mg na eno žličko), smo poleg vitamina C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri obrambi pred prostimi radikali, reaktivnimi molekulami, ki se sproščajo ob odzivu imunskega sistema na vstop tujkov, dodali še vitamin D in cink. Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti, njegovo jemanje pa je smiselno ravno jeseni in pozimi, ko je sončnih žarkov manj kot ponavadi.

Pri razvoju prehranskega dopolnila je bila posebna pozornost namenjena otrokom. Zanje smo izbrali naravno aromo jabolka, ki daje izdelku zelo prijeten okus in ga otroci z veseljem uživajo.

 

Betaglukan in koencim Q10 za odrasle

Kapsule Imunofit Natur za odrasle so popolnoma naravno prehransko dopolnilo z novo, posodobljeno formulo. Vsebujejo izjemno visoko koncentracijo betaglukanov (kar 200 mg na tableto), poleg tega pa še vitamin C in vitamin D naravnega izvora. Poleg ene od najmočnejših kombinacij betaglukanov in vitaminov med izdelki na slovenskem trgu, Imunofit Natur kapsule vsebujejo še vodotopno obliko koencima Q10 naravnega izvora z dokazano izjemno absorpcijo. Izdelek vsebuje samo sestavine naravnega izvora in je brez konzervansov, pakiran pa je v okolju prijazni stekleni embalaži.

IZDELKI

Izdelke Imunofit priporočamo predvsem v jesenskem in zimskem času, ko je normalno delovanje imunskega sistema še posebej pomembno in kot preventivo vsem, ki so izpostavljeni različnim psihofizičnim obremenitvam.