Valens D-manoza v prahu

28.90 

(1 mnenje stranke)

Prehransko dopolnilo v prahu z D-manozo iz naravnega vira. Izdelek vsebuje 100 % čisto D-manozo, ki je pridobljena iz koruze in je primerna za vegane. Uživate jo lahko preventivno ali kot pomoč pri lajšanju težav.

Pakiranje: 80 g
Priporočen dnevni odmerek:
3 g (1 zravnana čajna žlička)
Za 25 dni.

VEČ

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Kategoriji: , Šifra: 1265 Oznaka:

Opis

Valens D-manoza je inovativno prehransko dopolnilo v prahu in del linije 100% pure. Vsebuje kar 3000 mg izredno čiste D-manoze iz naravnega vira v dnevnem odmerku. Valens D-manoza je pridobljena iz koruze in je primerna za vegane. Uživate jo lahko preventivno ali kot pomoč pri lajšanju težav.

Kaj je D-manoza?

D-manoza je enostaven sladkor, ki se naravno nahaja tudi v različnih vrstah zelenjave in sadja, denimo v brusnicah, ki jih povezujemo z zdravjem sečil. V manjših količinah se tudi naravno nahaja v našem telesu, kjer se tvori iz glukoze – najdemo jo predvsem na površini sečnega trakta in v mehurju. Zaužita D-manoza se v majhnem deležu presnovi v telesu, večina pa se je zelo hitro izloči skozi ledvice in urinarni trakt v urinu.

Pogosta vprašanja

 1. Kaj je D-manoza?

  D-manoza je enostaven sladkor, ki se naravno nahaja v različnih rastlinah, npr. v brusnicah, brezi, koruzi, jabolku itd. Telo jo v manjši meri tudi naravno tvori iz glukoze, največ “telesu lastne” D-manoze pa najdemo v sečilih. Človeško telo D-manoze ne prebavi, večina se je izloči skozi urin. D-manoza se pogosto pojavlja v izdelkih za pomoč pri okužbah mehurja.

 2. Kateri so vzroki za vnetje mehurja?

  Najpogosteje je vzrok za vnetje mehurja bakterija E-coli, ki se sicer nahajajo v črevesju, »krive« pa so lahko tudi druge bakterije, redko celo gljivične okužbe. Pri ženskah se vnetja pogosto pojavljajo po spolnih odnosih, po kopanju v morju ali toplicah ipd., sicer pa so okužbe na splošno pogostejše pri ljudeh, ki pijejo manj tekočine.

 3. Kolikokrat na dan lahko jemljem izdelek?

  V primeru vnetja lahko izdelek vzamete tudi dvakrat na dan. Sicer svetujemo odmerjanje 1-krat na dan. Izdelek vsebuje 2000 mg D-manoze, kar je dokaj visok odmerek v primerjavi z drugimi izdelki na trgu.

 4. Kaj je vnetje mehurja?

  Vnetje mehurja je ena od blažjih oblik vnetij sečil, ki sicer sodijo med najpogostejše bakterijske okužbe. Vnetja sečil so zaradi krajše sečnice (cev, po katerem urin odteka iz mehurja) pogostejša pri ženskah. Krajša sečnica namreč bakterijam omogoča lažji vstop in prodiranje v notranjost, proti sečnemu mehurju. Vnetje mehurja je zelo pogosto pri mlajših ženskah v rodni dobi, zaradi suhe nožnice pa se pogosto pojavlja tudi pri ženskah v menopavzi.

 5. Ali lahko izdelek uporabljam dlje časa?

  Izdelek je primeren za redno preventivno uporabo, uporabljate ga lahko ob prvih znakih težav ali preventivno (npr. po spolnem odnosu). Ob dolgotrajnejšem vnetju pa seveda obiščite zdravnika.

Sestavine

Aktivne sestavine v 3 g (1 zravnana čajna žlička): D-manoza: 3000 mg.

Sestavine: D-manoza.

Izdelek ne vsebuje glutena, želatine, umetnih sladil, barvil in arom. Primeren je tudi za vegetarijance in vegane.

Uporaba in odmerjanje

Navodila za uporabo: Priporočen dnevni odmerek je 3 g (1 zravnana čajna žlička) prehranskega dopolnila. Prah vmešajte v vodo ali drug nesladkan napitek in zaužijte takoj po pripravi. Vsebina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 25 dni.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Stekleničko shranjujte dobro zaprto. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

1 mnenje za Valens D-manoza v prahu

 1. Mili

  Edina stvar, da res pomaga za vnet mehur. Pa ta je res poceni v primerjavi z drugimi!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Required fields are marked *

Post comment