Kontracepcijske tabletke so med najpogosteje predpisanimi oblikami kontracepcije. Gre za t.i. hormonsko obliko kontracepcije, ki zagotavlja dobro zaščito pred nosečnostjo in ima razmeroma ugoden varnostni profil.

V zadnjih letih se vse bolj raziskuje širši vpliv hormonske kontracepcije na žensko telo in zdravje. Eno od dognanj je tudi, da uživanje kontracepcijskih tabletk negativno vpliva na količine določenih hranil v telesu oz. da dolgotrajno jemanje vodi do izčrpanja določenih hranil. Dokazano je bilo, da kontracepcijske tabletke vplivajo na količino antioksidantov v telesu, pa tudi na ravni nekaterih mineralov in vitaminov. Še posebej problematično je lahko pomanjkanje vitaminov skupine B, med njimi folne kisline, ki ima pomembno vlogo tudi kasneje, v času nosečnosti.

Zato smo v Valensu razvili Valens Lady, kapsule za ženske, ki uporabljajo hormonsko obliko kontracepcije, še posebej kontracepcijske tabletke. Izdelek vsebuje skrbno izbrane vitamine, minerale in antioksidante: aktivne oblike vitaminov skupine B, vitamina E in C, vodotopno obliko koencima Q10 (Q10Vital®) ter cink in selen. Izdelek je obogaten še z izvlečkom listov vinske trte, ki ima vlogo pri zmanjševanju celulitisa in vdrževanju normalne telesne teže. 

Izdelek priporočamo vsem, ki uporabljajo kontracepcijske tabletke ali druge obliko hormonske kontracepcije, pa tudi vsem, ki so jemanje prekinili (npr. zaradi načrtovanja zanositve). Kapsule so zaradi svoje odlične formule primerne za vse ženske, ki se želijo dobro počutiti v svojem telesu!

Valens Lady za uporabnice kontracepcijske tabletke
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Valens Lady kapsule

17.90