Valens Kolagen Premium je izdelek za lepo in sijočo kožo z inovativno kombinacijo skrbno izbranih sestavin, ki podpirajo lepoto od znotraj. Vsebuje kar 4.000 mg visoko kakovostnega hidroliziranega ribjega kolagena Peptan®, ki ga odlikujeta izjemna čistost in absorpcija, ter 50 mg vodotopnega koencima Q10 v obliki Q10Vital®, s klinično dokazano izjemno absorpcijo.

Kakovost izdelka je potrjena tudi z rezultati neodvisne klinične študije. Valens Kolagen Premium klinično dokazano prispeva k lepši, bolj gladki koži z manj gub. Rezultati študije so pokazali tudi, da učinkovine v izdelku dokazano delujejo v sinergiji, kar pomeni, da je njihov učinek večji, kot če bi jih uživali posamično.

 

Skrbno izbrane sestavine in odličen okus

Valens Kolagen Premium je obogaten še z:

  • vitaminom A in biotinom, ki prispevata k ohranjanju zdrave kože,
  • selenom, ki prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov,
  • cinkom, ki poleg tega, da prispeva k ohranjanju zdrave kože, pripomore k vzdrževanju zdravih kosti in
  • vitaminom C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kosti ter hrustanca, ki je pomemben del sklepov.

Vitamin C, cink in selen imajo tudi pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Valens Kolagen Premium trenutno lahko preizkusite v kar dveh različicah. Poleg izdelka z odličnim okusom pinakolade je do razprodaje zalog na voljo še omejena izdaja z okusom višnje. 

Prednosti izdelka Valens Kolagen Premium: vsebuje hidroliziran ribji kolagen Peptan®, ki sodi v sam svetovni vrh, in slovenski Q10Vital®, najboljši Q10 na svetu, ter ima odličen okus pinakolade ali višnje. 

Molekulska masa kolagena Peptan® je 2000 Da (pod mejo za absorpcijo), kar pomeni, da ga naše telo lažje in v večji meri uporabi.