Minerali so za zdravje nepogrešljivi, saj pomagajo pri normalnem delovanjučloveškega telesa. A pomanjkanje posameznih elementov je pogost pojav, ki se odraža v slabem počutju, slabši odpornosti, lomljivih nohtih in laseh, nezdravi koži, težavam z mišicami, slabokrvnosti itd.

Zato smo v Valensu za vse s pomanjkanjem ali povišanimi potrebami posameznih mineralov razvili prehranska dopolnila s cinkom, železom, magnezijem in kalcijem. Gre za vrhunske izdelke s skrbno izbranimi oblikami mineralov, ki zagotavljajo dobro absorpcijo in odličen izkoristek.

Prikaz vseh 3 rezultatov

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Valens Super železo tekočina

14.29 

Tekoče prehransko dopolnilo s posebno obliko železa, ki ne povzroča prebavnih težav in se bolje absorbira. Vsebuje tudi folno kislino, tiamin ter vitamine B6, B12 in C.

Izdelek je posebej priporočljiv za ženske, vključno z doječimi materami, otroke, mladostnike, starejše, vegane in vse z aktivnim življenjskim slogom.

Okus: pomaranča
Pakiranje: 200 ml
Priporočen dnevni odmerek:

  • Otroci (3-7): 2,5 ml (1/2 čajne žličke)
  • Otroci (7-14): 5 ml (1 čajna žlička)
  • Odrasli: 10 ml (2 čajni žlički)

Za 20-80 dni. 

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Valens Super cink ustno pršilo

12.49 

Ustno pršilo z edinstveno kombinacijo liposomalne oblike cinka (SunActive® Zn z izboljšano absorpcijo) ter vitaminov C, D in B6. Izdelek je obogaten tudi z vitaminom E.

Okus: ananas
Pakiranje: 25 ml (125 razprškov)
Priporočen dnevni odmerek: 4 razprški dnevno
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadostuje za 30 dni. 

0,42 €/dan

VEČ

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Valens Magnezij v prahu

17.90 

Prehransko dopolnilo v prahu s 100 % čistim magnezijevim citratom – organsko obliko magnezija, ki se absorbira bolje od anorganskih oblik.

Pakiranje: 100 g
Priporočen dnevni odmerek:
2,5 g (1/2 čajne žličke)
Za 40 dni