Spletna trgovina Valens

Prehranska dopolnila Valens lahko hitro in enostavno naročite v naši spletni trgovini. Vabimo vas, da se vpišete na naše e-novice, da ne spregledate vseh ugodnosti in ponudb, ki so jih deležne naše redne stranke. 

Lekarne

Večina izdelkov je na voljo tudi v vseh lekarnah po Sloveniji, na kar smo izjemno ponosni. Lekarne namreč na svoje police ne sprejmejo vseh izdelkov, pač pa le najkvalitetnejše in tiste, ki ustrezajo njihovim strogim pogojem. V kolikor vaša najljubša lekarna izdelka nima na zalogi, jo prosite, da ga naroči in prevzeli ga boste lahko že naslednji dan. 

Poleg dejstva, da so lekarne prvo »sito« kakovosti izdelkov, je velika prednost tudi v tem, da vam pri njih osebno lahko svetuje strokovnjak farmacevt. Ta vam priporoči ustrezno prehransko dopolnilo in odmerek ter odgovori na vsa morebitna vprašanja, ki jih imate v zvezi z izdelkom, stranskimi učinki, kombiniranjem z zdravili itd.

Sanolabor in nekatere druge specializirane trgovine

Nekatere Valensove izdelke lahko kupite tudi v Sanolaborjevih prodajalnah in specializiranih trgovinah. Tudi tu lahko izdelek, če ga prodajalna nima na zalogi, kadarkoli naročite in prevzamete v kratkem času.