Vitamin C je za človeško telo eden od najpomembnejših vitaminov. Vlogo ima pri delovanju imunskega sistema, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, povečuje absorpcijo železa ter podpira nastanek kolagena za  normalno delovanje kože, dlesni, zob, hrustanca, kosti in žil. Pomemben je tudi kot antioksidant, saj ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Večina prehranskih dopolnil je na voljo v obliki kapsul in tablet, ki so pogosto kislega okusa, hkrati pa vsebujejo zelo visoke količine vitamina C, ki niso primerne za otroke. V Valensu smo zato razvili več prehranskih dopolnil z različnimi vsebnostmi vitamina C za vse generacije in potrebe.

Prikaz vseh 2 rezultatov

Vitamin c
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Valens C-natur ustno pršilo

11.90 

Inovativno in popolnoma naravno prehransko dopolnilo z vitaminom C za vse, ki želite vrhunski izdelek brez nepotrebnih dodatkov. Vsebuje izvleček šipka kot naravni vir vitamina C in je brez konzervansov, zaradi česar je primeren tudi za otroke od prvega leta starosti. Oblika ustnega pršila omogoča enostavno, natančno in zabavno odmerjanje.

Okus: višnja
Pakiranje: 50 ml
Priporočen dnevni odmerek: 1 razpršek za otroke od dopolnjenega 1. do 6. leta, 2 razprška za otroke od 7. leta in odrasle
Za 50-100 dni.

0,22 €/dan

Valens Lipovit C
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Valens Lipovit C tekočina

19.90 

Prehransko dopolnilo v tekoči obliki z liposomskim vitaminom C in dodatkom matičnega mlečka. Vsebuje 500 mg liposomske oblike vitamina C, ki ne draži želodca in omogoča dobro absorpcijo tudi pri visokih odmerkih. Izdelek ima odličen okus limone in je brez sladkorja.

Okus: limona
Pakiranje: 150 ml
Priporočen dnevni odmerek: 5 ml (1 čajna žlička)
Za 30 dni.