Stratacel 10 g silikonski gel

48.95 

(1 mnenje stranke)

Inovativen silikonski gel za obnovo poškodovane in občutljive kože, zlasti po dermatoloških posegih, laserskih terapijah, pilingih, kirurških šivih, tetoviranju ipd. Namenjen je uporabi na predelih, kjer je koža še posebej občutljiva, npr. na predelu obraza.

VEČ

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Kategoriji: , Šifra: 7001

Opis

Statacel je inovativen silikonski gel, ki je namenjen obnovi poškodovane in občutljive kože, zlasti po dermatoloških posegih, laserskih terapijah, pilingih, kirurških šivih, tetoviranju ipd. Namenjen je uporabi na predelih, kjer je koža še posebej občutljiva, npr. na predelu obraza.

Stratacel je primeren za uporabo takoj po posegu. Na koži tvori delno prepusten zaščitni filmski sloj, ki spodbuja in pospeši obnovo poškodovane povrhnjice. Kožo ščiti pred okužbami in ustvarja idealno okolje za hitrejše celjenje, hkrati pa ublaži tudi simptome, ki spremljajo proces celjenja (srbečico, rdečico, otekline, bolečine …). Izdelek je še posebej priporočljiv po laserskih postopkih.

Stratacel je izdelek uglednega švicarskega podjetja Stratpharma, ki je specializirano za inovativne medicinske pripomočke na področju dermatologije, plastične kirurgije, estetske medicine, ginekologije, onkologije ipd. Njihovi izdelki so namenjeni obnovi in negi kože po različnih posegih. 

Sestavine

Sestavine: Polidimetilsiloksani, siloksani, alkilmetil silikoni.

Ne vsebuje alkohola, parabenov, barvil in dišav. Izdelek je prozoren in brez vonja.

Primerno za ljudi z občutljivo kožo.

Primerno za nosečnice in doječe matere.

Uporaba in odmerjanje

Gel v tankem sloju nanesite na poškodovani predel kože. Izdelek je namenjen prekrivanju manjših ali večjih površin. Uporabiti ga je mogoče tudi v kombinaciji s sekundarno oblogo (preveza).

Stratacel se lahko uporablja tudi skupaj z drugimi dodatnimi zdravljenji za izboljšanje splošnih rezultatov.

Izdelek zahteva bistveno manjšo količino na nanos kot običajne vlažilne kreme ali pregradna mazila. 10 g Stratacela zadostuje za zdravljenje 6 x 6 cm kože dvakrat na dan, več kot 60 dni. Svetujemo uporabo 1-2-krat na dan vsaj 3 mesece oz. do izboljšanja.

Hranite izven dosega otrok.

Samo za zunanjo uporabo. Če pride do draženja, prenehajte z uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.

Shranjujte na temperaturi do 30 ° C.

1 mnenje za Stratacel 10 g silikonski gel

  1. Helena

    Odličen je, uporabljam za vse manjše ureznine ali rane, tudi za brazgotine po stiskanju mozoljev.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post comment