Valens Super Kalcij

Celostna podpora za zdravje vaših kosti, zob in mišic

100 % naraven multi-mineralni kompleks Aquamin z bioaktivnim kalcijem, magnezijem in 72 minerali v sledovih. 

Preberite več

Play Video
"Kakor kamen, skala, kost!"

Kalcij poskrbi za trdnost kosti

Zdravje kosti 

Delovanje mišič

Podpora prebavi

Ljudje za trdnost in zdravje naših kosti nujno potrebujemo kalcij, ki je najbolj zastopan mineral v človeškem telesu in je ključen za mineralizacijo in trdnost kosti. Poleg kalcija so za razvoj in ohranjanje mineralne kostne gostote pomembni še drugi minerali, predvsem fosfat in magnezij.

Kalcij se nahaja v mnogih prehranskih virih, predvsem v mleku in mlečnih izdelkih. Neuravnotežena prehrana, povečane potrebe in nekateri drugi dejavniki pa lahko privedejo do pomanjkanja kalcija in posledično zdravstvenih težav, kot je osteoporoza. V primeru pomanjkanja je nujno nadomeščanje s pomočjo prehranskih dopolnil, kakršno je Valens Super Kalcij. 

Multi-mineralni kompleks Aquamin

Najbolj optimalna kombinacija mineralov

Valens Super Kalcij v prahu vsebuje Aquamin, edinstven multi-mineralni kompleks iz rdečih morskih alg, ki poleg biološko aktivnega kalcija vsebuje tudi magnezij in kar 72 mineralov v sledovih. Zaradi naravnega izvora je vsebnost mineralov v takšnem razmerju, kot jih človeško telo potrebuje za optimalno absorpcijo. Aquamin ima izvedenih več kot 50 kliničnih študij, ki dokazujejo učinkovitost na različnih področjih.

Bioaktiven kalcij v obliki kalcijevega karbonata 

Magnezij

72 mineralov v sledovih 

Še posebej priporočljiv je za:

Trajnostni vir mineralov

Iz apnenčastih morskih alg

Aquamin je edinstven patentiran multi-mineralni kompleks iz apnenčastih rdečih morskih alg rodu Lithothamnion sp, ki med razvojem in rastjo absorbirajo minerale iz čiste morske vodePridobljen je iz neokrnjenih voda severnega Atlantika ob obali Islandije in predstavlja naraven, rastlinski in trajnostni vir kalcija, magnezija in širokega spektra drugih mineralov.

Trajnostno pridobljene alge 

Iz rastlinskega vira

100 % naravnega izvora

Aquamin ne slovi le po svoji vrhunski sestavi, pač pa tudi po trajnostnih praksah in visoki kvaliteti. Pridobivanje alg je namreč zasnovano tako, da omogoča njihovo regeneracijo in minimalen vpliv na občutljiv morski ekosistem, na surovini pa je bilo izvedenih več kot 50 kliničnih študij, ki dokazujejo učinkovitost na različnih področjih.

Prednosti izdelka Valens Super Kalcij: